MDT voor profs

Geef jongeren toegang tot een nieuwe ervaring

Ben je jongerenwerker, buurtcoach, decaan, werk je voor een vrijwilligersorganisatie of in een andere rol met jongeren? Help je ze bij het zetten van stappen naar de toekomst?

Geef 'jouw' jongeren dan toegang tot MDT (maatschappelijke diensttijd). Daarmee geef je ze de kans om hun talenten te ontdekken, iets nieuws te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en daarbij ook nog iets te doen voor een ander.

Ben je als organisatie geïnteresseerd in MDT?

Gebruik de adviestool
Vul in 10 minuten de adviestool in en je krijgt:

- Een overzicht van de opties die je hebt voor je eigen MDT-project.
- Inzicht in de randvoorwaarden waar elk MDT-project aan moet voldoen.
- Geleerde lessen en inspiratie van vergelijkbare MDT-projecten die je kunt gebruiken voor je MDT-project.
- MDT-organisaties waar je van kunt leren en mee kunt samenwerken.

Impact Finance Toolkit
Naast subsidie, zijn er allerlei mogelijkheden voor het financieren van een MDT-project. De Impact Finance Toolkit helpt je daarbij. Ontdek welke financieringsvormen bij jouw organisatie en MDT-idee passen.

Op zoek naar een goede 'match' met jouw organisatie?
Wil je meedoen met MDT, maar weet je niet hoe? Je kunt bijvoorbeeld gaan samenwerken met een organisatie die ervaring heeft met MDT. Sluit je aan en doe mee in de 300+ leden tellende LinkedIn-groep. Of je gaat aan de slag met een nieuw MDT-traject. Dat hangt af van waar je als organisatie goed in bent en welke rol je op je wilt nemen. We denken graag met je mee. Stuur het kernteam van MDT een mail en we gaan met je in gesprek.

Heb je andere vragen over MDT? Stuur dan een mail.

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.