Corona initiatieven

Corona heeft impact op ons allemaal. MDT is een uitgelezen kans om jongeren te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ze kunnen hun talenten ontwikkelen en zich inzetten voor anderen. Daarmee blijkt MDT tijdens corona van nog grotere meerwaarde.

MDT voor gemeenten

Jongeren worden hard geraakt door de coronacrisis. MDT helpt gemeenten om hun jongeren verschillende activiteiten aan te bieden in coronatijd. Met de projecten Jeugd aan Zet en MDT in coronatijd.

Lees meer over MDT voor gemeenten

Tips en tricks om jongeren te ondersteunen in coronatijd

 In het MDT-netwerk zien we veel mooie initiatieven ontstaan om jongeren te ondersteunen in coronatijd.  Wij hebben deze ideeën, aanpakken, tips en tricks verzameld. Zo kunnen we elkaar inspireren om jongeren zo goed mogelijk te helpen. 

Bekijk de tips en tricks om jongeren te ondersteunen

#OokditisMDT

Maatschappelijke diensttijd (MDT) gaat over iets doen voor een ander én jezelf ontwikkelen. Juist in een lastige periode zoals in coronatijd, willen jongeren helpen. In de zomer van 2020 stonden jongeren uit heel Nederland daarom op om anderen te helpen én hun eigen talenten te ontwikkelen. Er ontstonden mooie ontmoetingen, ontroerende verhalen. 

Lees meer over #ookditisMDT

In 6 stappen naar jouw ideale MDT

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.