Ik ben een organisatie

Ben jij als bedrijf, gemeente, school of andere organisatie geïnteresseerd in MDT? Hier vind je informatie over de mogelijkheden.

Leuk dat je geinteresseerd bent of wil bijdragen bij een MDT-project! Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je je kunt aanmelden, afhankelijk van je wensen en het soort organisatie waar je voor werkt.

Zelf een MDT-project opzetten

Als je interesse hebt om zelf een MDT-project op te zetten, kan je een subsidieaanvraag indienen bij ZonMw. Momenteel loopt er een grote subsidieronde, waarin je op 3 momenten een aanvraag in kunt dienen. Wil je meer weten over deze subsidieronde? Kijk dan op www.zonmw.nl/amd.

Aansluiten bij een lopend MDT-project

Er zijn al 75 projecten gestart met hun MDT-project. Denk je dat je een belangrijke bijdrage kan leveren aan het project, neem dan contact op met de projectleider. Een overzicht van de projecten kan je vinden op de website van ZonMw. Je kunt hier een lijst vinden van de projecten uit de eerste subsidieronde en hier een lijst van de projecten uit de tweede subsidieronde.

Aansluiten bij een nog te starten MDT-project

Je kan je als organisatie aansluiten bij een nog te starten MDT-project. In de nieuwe subsidieronden moeten projecten in partnerschappen aan de slag gaan. En daar liggen mooie kansen voor jou! Op de webiste van ZonMw staat een lijst van de organisaties die plannen een subsidieaanvraag in te dienen voor subsidieronde 4a. Je kan dan contact opnemen met de projecten om te kijken of je wat voor hen kan betekenen. Je kan je ook aanmelden voor de informatiebijeenkomsten die ZonMw organiseert. Mogelijk kom je hier nog interessante partijen tegen. Meer informatie over de bijeenkomsten vind je op de website van ZonMw.

Een succesvolle MDT stelt jongeren centraal bij het maken van een goede match van jongere en MDT-plek en biedt begeleiding op maat, gericht op zowel persoonlijke, praktische en inhoudelijke ontwikkeling als maatschappelijke impact.

Logo MDT

Op zoek naar het logo van MDT? Je kan hem downloaden via deze link.