Ervaringen

Revellinho bij Impact Generator 2.0

Een portretfoto van Revellinho

'Aan festivals als Oerol heb ik leuke herinneringen, maar een van de hoogtepunten was het werken op Appelsap'

Toen ik in 2017 via een jobcoach bij Eventhands kwam had ik weinig richting. Ik maakte wel muziek, maar verder leefde ik gewoon. Hun MDT-traject, Impact Generator, sprak me gelijk aan. Zo kon ik mijn passie voor muziek samenvoegen met mijn carrière door de evenementenindustrie te leren kennen. Van hoe je een garderobe organiseert tot ticketing en crowd control, ik heb het allemaal geleerd op grote festivals.Aan festivals als Oerol heb ik leuke herinneringen, maar een van de hoogtepunten was toen ik op Appelsap de kaartjes deed en in de rij allemaal vrienden en familie tegenkwam. Voor corona had ik zelf ook leuke optredens – ik rap al sinds 2010. Ik heb in 2019 het voorprogramma van Pete Rock gestaan, een van m’n jeugdhelden, maar via Impact Generator heb ik ook een paar keer opgetreden – een keer voor de Minister van Volksgezondheid en zijn handlangers bijvoorbeeld, dat was ook bijzonder.

Ik ben een stuk volwassener geworden bij Eventhands, in alle drukte van de evenementenindustrie leer je snel om je verantwoordelijkheid nemen. Ik ben zo van deelnemer uitgegroeid tot werknemer. Ik begeleid nu zelf jongeren bij het organiseren van evenementen, en ben lid van de deelnemersraad. Toen de hele sector op slot zat kwamen we bij Impact Generator samen voor workshops, maar we staan allemaal te springen om weer evenementen te kunnen organiseren en weer op avontuur te kunnen.

Ook een MDT doen bij Impact Generator 2.0?

Impact Generator 2.0

  • West  (+ 5 locaties)
  • Natuur & Dier (+ 5 onderwerpen)

Als ‘Impact Generator’ leer jij in 6 maanden tijd alles over het organiseren van een evenement en hoe jij het verschil kunt maken. Je onderzoekt waar...

In 6 stappen naar jouw ideale MDT

Er is een oude browser gedetecteerd.
Helaas wordt deze website hierbij niet ondersteund. Upgrade naar een nieuwe versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox om de website te bezoeken.