Ik ben een jongere

Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke diensttijd en wil je ook meedoen?

Er zijn nu al 75 organisaties die MDT aanbieden! Deze organisaties worden 'proeftuinen' genoemd, omdat zij meedoen aan een proef voor het aanbieden van MDT. In maart 2020 gaat MDT officieel van start.

Wil jij nu al beginnen met MDT? Leuk! Daar helpen we je graag bij. Op dit moment zijn er 2 manieren waarop je je kunt aanmelden. Op deze kaart staan al heel veel organisaties die meedoen met MDT. Als je op de naam klikt van de MDT-organisatie waar jij wil deelnemen, kom je op hun eigen pagina terecht. Daar kan je je vervolgens aanmelden of contact zoeken voor meer informatie. Heb je vragen over MDT, wil je graag weten waar er plek voor je is of weet je niet zo goed wat voor projecten er bij jou in de buurt zijn? Mail dan naar mdtjongeren@minvws.nl. Wij proberen je dan in contact te brengen met een MDT-organisatie die bij jou past. Vergeet niet je naam, leeftijd, plaats waar je MDT wilt doen en je eventuele interesses te vermelden.

We zijn trouwens heel druk bezig met het opzetten van een matchingsplatform waarop jij zelf je voorkeuren en interesses kunt aangeven. MDT-organisaties bieden straks hier MDT aan. Maar dat is helaas nog niet klaar. Nog even geduld dus. Houd deze website in de gaten, dan hoor je vanzelf wanneer het platform klaar is!

Meer lezen over wat MDT precies inhoudt? Ga dan naar: Dit is MDT

Ben je buiten Nederland op zoek naar een vrijwilligersfunctie? Kijk dan op de website van het European Solidarity Corps.

Volg ons!

Volg je ons al op social media? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laaste nieuwtjes rondom MDT!
Instagram
Facebook
Youtube